Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobično vozilo

Avion pretvorio u kamp-kućicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirovljeni učitelj Phil Colins stvorio je neobično vozilo; spojio je caranav sa šest kotača i maleni avion te od njih napravio kamp-kućicu.

Phil je oduvijek želio imati novi Citroen sa šest kotača, no nije si ga mogao priuštiti, piše Nation.com. Stoga je kupio Citroenov karavan iz 1989. i avion Piper Commanche iz 1964. te ga pretvorio u kamp-kućicu za jednu osobu.

Pročitajte i ovo Pad aviona U plamenu VIDEO Dramatična snimka pada ruskog aviona: Vatrena buktinja zahvatila zrakoplov, pilot spašen 200 metara od obale Skuplja auto osiguranja - 1 nove cijene Novi udar na džepove vozača, poskupljuje bitna stavka: "Nisam primijetio da imamo veći broj prometnih nezgoda i veći rizik"

'Želio sam napraviti nešto korisno od starog aviona koji se više ne može koristiti', objasnio je. Pippera, s kojeg je mnogo dijelova već bilo skinuto, kupio je na eBayu. Kupio je novu šasiju te konstrukciju popunio dijelovima za kamp-kućicu. Tako se po Philovoj ideji instrument tabla koristi za poklopac ormara.

Mjesto u kamp kućici pronašao je i redizajnirani krevet, stol i dvije stolice. U nosu aviona smješten je maleni sudoper i plinska peć. U neobičnoj kamp-kućici nalazi se i rezervoar za vodu te posebni pretinac u koji je smješteno suđe.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene