Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojavio se bez upozorenja

Bizarne nesreće: Autocesta s 'preprekama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sigurnosni zid, koji štiti radnike koji rade po noći, podignut je na kineskoj autocesti. Neupozoreni vozači redom su udarali u glomaznu betonsku prepreku.

Zid je prilično masivan i visok 1,5 metara. Na autocesti nije bilo nikakvih znakova upozorenja da je put blokiran. Deseci automobila su udarili u zid u Xianu, u zapadnoj kineskoj provinciji Shaanxi. Nakon svakog sudara, začuđeni radnici zid su obnavljali. Zbog toga ljuti vozači sada tuže odgovorne za održavanje autoceste, piše britanski Metro.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki problem Slovenci uputili neobičan zahtjev zbog brojnih turista koji će ići prema Hrvatskoj: "To su zatražili prvi put" Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa

'Cijela obitelj mi je bila u automobilu. Odjednom sam ugledao zid, ali je bilo prekasno. Kočio sam no prošli smo kroz zid. Spasili su nas zračni jastuci. Kada smo izašli, vidjeli smo brojne druge automobile kojima se dogodilo isto. Mnogi nisu bili iste sreće kao mi', rekao je 42-godišnji Zou Tieqin.

>> Odbio napustiti tonući automobil jer ga previše voli

Radnici tvrde kako je zid bio osvijetljen, ali da je netko ukrao svijetla.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene