Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon 30 godina puštena je audio snimka razgovora američkih vojnika tijekom mogućeg slijetanja NLO-a u šumi u Suffolku.


Naime, nekoliko dana prije Božića 1980. godine piloti iz američke zračne baze u Bentwatersu krenuli su istražiti misteriozni događaj u šumi Rendlesham u blizini Suffolka na istoku Engleske. Snimka je živopisni dokaz onoga što su vidjeli.

Vezani članci Injekcija i cijepljenje, ilustracija (Foto: Getty Images) Cijepiti se ili ne biti: I William Shakespeare cijepljen protiv korone, uslijedila lavina duhovitih komentara Slika nije dostupna Bjegunac se ruga policiji preko interneta

Na čelu istraživačkog tima bio je drugi zapovjednik baze Charles Hal, a cijeli incident je postao strogo čuvana vojna tajna piše Telegraph. Snimka također potvrđuje da farmeri koji su javljali o čudnom svjetlu nisu izmišljali.

>> VIDEO: Ako su ono baloni, što je iznad El Pasa?

Dolaskom na lokaciju potvrdili su kako je riječ o nekom obliku fenomena te vojnici jasno opisuju 'čudnu svjetlost' i oštećenja okolnih stabala. 'Čuje se buka životinja s obližnje farme, oni ne prestaju glasno bučiti. Pogledajte ravno. Opet se pojavljuje. Ravno naprijed. Što je to? Čudno i slabo crveno svjetlo se pojavljuje nekoliko stotina metara ispred nas. Životinje su sad utihnule i sada je vani samo smrtna tišina. Opet vidim svjetlost, no sada s primjesom žute boje i bez sumnje nam dolazi u susret', zabilježeno je na snimci.

Nikad nije jasno obrazloženo što se te noći dogodilo u šumi u Suffolku. Pojavio se niz različitih teorija, od slijetanja izvanzemaljaca na Zemlju do odsjaja obližnjeg svjetionika u Orfordu. Bilo kako bilo, cijeli događaj se dobro zataškao.