Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VISOKA ŠKOLA ASPIRA

Aspira prva uvela online prijemni postupak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojava pandemije Coronavirusa utjecala je na standardni oblik studiranja kao i na sve sektore poslovnih djelatnosti što je zahtijevalo brzu prilagodbu novonastaloj situaciji.

 Inovativan pristup razvoju studijskih programa usporedno sa uvođenjem najnovijih tehnoloških trendova upravo je ono sto diferencira Aspiru na tržištu visokoobrazovnih institucija, pa je stoga Aspira prva uvela online prijemni postupak koji je već u ožujku uspješno održan za studije u Splitu i Zagrebu.

Stavljajući na prvo mjesto studente i kvalitetu studijskog programa, te omogućavajući im i u standardnim okolnostima stalan pristup poslužiteljima i digitalnoj infrastrukturi ustanove s udaljenih lokacija te koristeći virtualno okruženje u kojem se izvodi online edukacija i komunikacija, prelazak na učenje na daljinu, nije utjecao na kvalitetu nastavnog procesa niti je usporio obrazovne aktivnosti što je ključno za studente i nesmetani nastavak studija.

Prateći svjetske standarde u želji da svojim studentima omogući najbolji oblik studiranja Aspira od svog osnutka ulaže u informacijsko komunikacijske resurse što se sada pokazalo kao ispravna strategija.

Uvođenje online prijemnog postupka bio je neophodan korak i logičan slijed u trenutnoj situaciji koji je omogućio svima koji su odlučili upisati studije da iz sigurnosti svojih domova izvrše sve predradnje koje zahtjeva upis studija putem svojih računala, te pristupe online prijemnom postupku.

Drugi krug online prijemnog postupka održan je u travnju, a planirani online prijemi postupak u svibnju održat će se u Splitu 9.05. i u Zagrebu 16.05. za sve studijske programe, odnosno za studij Računarstva, Sportskog menadžmenta, Hotelijerstva i Turizma, te Gastronomije.

Više informacija na www.aspira.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene