Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastrašujuće

Anoreksična majka lakša od 7-godišnje kćeri!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rebecca Jones, 27-godišnja Britanka, teži samo 31 kilogram i sa 7-godišnjom kćeri razmjenjuje odjeću.

Naglašava kako sebe nikako ne smatra previše mršavom. Štoviše, uvijek se vidi debljom nego što jest. Ističe i kako shvaća da razmišlja pogrešno, ali da joj osjećaj mršavosti daje jako dobar osjećaj.

Pročitajte i ovo Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli" Papa objavio da ima upalu pluća još jedna upala Papa Franjo ne osjeća se dobro, pozvao sve na molitvu: "To je jedini put"

Njezina prehrana sastoji se od juhe, tosta i energetskih napitaka. S druge strane, svojoj kćeri ne brani jesti čokoladu i kolače. Problemi s prehranom počeli su nakon rastave njezinih roditelja, kada je imala 11 godina. Ponekad je bila tako slaba da nije bila u mogućnosti ustati iz kreveta.

Trudnoća ju je iznenadila, i iako su joj doktori sugerirali obilje piletine, proteina i vitamina kako bi spasila dijete, njezin želudac svu je hranu odbacivao. Mala Maisy rođena je kao vrlo malo dijete, ali je bila zdrava. Rebeccino tijelo nije moglo proizvesti mlijeko za dijete.

Liječnici ju upozoravaju kako je njezino tijelo i organizam u tako lošem stanju da bi u svakom trenutku moglo doći do srčanog udara. Rebecca, iako se plaši činjenice da možda neće vidjeti kako joj kćer odrasta, naglašava kako si ne može pomoći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene