Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavna i preko bare

Amerikanci se pitaju: Je li Vanja najseksipilnija političarka ikad?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vanji Hadžović, savjetnici Ministarstva vanjskih poslova Srbije, nije drago zbog pozornosti koju je dobila pa čak razmišlja o otkazu.

Nakon što je seksipilna savjetnica Ministarstva vanjskih poslova Srbije Vanja Hadžović zbog svojih seksi fotografija koje je objavila na društvenim mrežama postala vijest britanskih tabloida, njezina se slava proširila i preko bare.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Možete li je prepoznati Poznata političarka objavila fotografiju iz djetinjstva za Majčin dan: ''Čuvajte ih i pazite...'' Slika nije dostupna NEVJEROJATNI INCIDENT Srbijanska političarka na presici ustvrdila da Vučić surađuje s kriminalcima pa je gađali - živom kokoši

>> SEKSI POLITIKA Golišave slike srpske političarke hit svjetskih tabloida

Američki NY Daily News u utorak je čitateljima postavio pitanje 'Je li Vanja Hadžović najseksipilnija političarka ikad?'. Komentari su uglavnom na Vanjinoj strani, a jedan čitatelj je odgovorio da nikada ne bi propustio nijednu press konferenciju kada bi Vanja bila predsjednica Amerike.

No, kako smo već izvjestili, Vanjini nadređeni nisu baš sretni s 'hobijem' svoje mlade kolegice, pa je Vanja tako morala ugasiti sve svoje profile na društvenim mrežama. Osim toga, i sama se iznenadila pozornosti koju je dobila zbog svog imidža.

'Ova situacija je postala nepodnošljiva za mene i mog poslodavca, tako da čak razmišljam dati otkaz da vlada moje države više ne bi imala ovakvu vrstu pozornosti', rekla je Vanja za Daily News.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene