Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od Srebrnjaka do obećane zemlje

Američki mediji bruje o hrvatskom iscjelitelju Braci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki mediji pišu i rade reportaže o iscjelitelju koji ljude liječi ničim više nego pogledom. Njegovo ime je Ivan Grbavac, a javnost ga bolje poznaje kao Bracu sa Srebrnjaka.

KNTV napravio je reportažu o Bracinom seminaru u Oregonu i pišu kako je producentica njegove američke turneje glumica popularne američke TV serije 'Prijatelji' Jane Sibbert.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SJEDNICA GRADSKE SKUPŠTINE HDZ proziva, Tomašević otkrio koliku plaću ima prvi čovjek ZG holdinga nakon Bandićeve šefice Srebrnjak, gradilište - Ilustracija - 1 troškovi rapidno rasli Protupožarne stube vrijedne pola milijuna kuna: Zašto su stali radovi na Srebrnjaku?

Sibbert tvrdi kako je svjedočila čudima, snimajući dokumentarac o Braci, a oni koji su se našli pod njegovim pogledom, tvrde istu stvar. Oni koji su radili s njim ističu kako njegov pogled liječi i šalje pozitivnu energiju.

Za samo 50 kuna

'To je osjećaj topline i ugode po čitavom tijelu. To vas inspirira i čini vas punim ljubavi i svijetla', kaže jedna svjedokinja. 'Doista vas nabije energijom', dodaje drugi svjedok. Braco naplaćuje svoje seanse, ali za američke standarde, to je praktički sitnica, svega osam dolara (oko 50 kuna), no iscjelitelj Braco zna u jednom danu zaraditi i nekoliko tisuća dolara.

Zanimljiv je i podatak da je Braco učenik i nasljednik poznatog proroka i iscjelitelja Ivice Prokića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene