Vodeći ljudi iz biznisa te društvene i medijske scene okupili su se na ekskluzivnom partiju tvrtke A1 Hrvatska u Areni Zagreb kako bi poželjeli dobrodošlicu novom A1 brendu.

Galerija


 Na spektakularnoj pozornici svoje hitove izvodila su neka od najvećih imena hrvatske glazbe –Nina Badrić, Massimo, Petar Grašo, Franka Batelić, Mia Dimšić, a poznati bend The Frajle iznenadio je goste pred sam kraj događanja.

PR
PR

Vezani članci Nik Orosi u Studio LIVE Sessionu Dva sata uživanja uz glazbenog majstora: Nik Orosi još jednom pokazao zašto nosi titulu najboljeg barista u zemlji DJ Aldo Morro rasplesat će vas večeras u Studio LIVE Sessionu Ekskluzivan nastup: DJ Aldo Morro sve nas rasplesao i donio dašak ljetnih vrući noći i avantura

„A1 brend svojim korisnicima želi biti vodič u složeno digitalno doba novih tehnologija, velikih brzina i različitih multimedijalnih uređaja, čineći njihov život ugodnijim, produktivnijim i jednostavnijim. Dobrodošli u digitalno doba, hvala vam što ste s nama na ovom zajedničkom putu.“ – naglasio je u svom pozdravnom govoru Jiři Dvorjančanský, predsjednik Uprave A1 Hrvatska.

Vizualni spektakl na eventu dočekao je goste već na samom ulasku, prolaskom kroz digitalni vodopad, a nastavio se vrhunskim performanceom Mirror Crewa i Filipa Perića, međunarodno priznatog dizajnera i ilustratora koji pomoću virtualne stvarnosti (VR) slika umjetnička djela. Saša Šekoranja svojim je cvjetnim aranžmanima upotpunio ovaj gala događaj.

PR
PR

Među uzvanicima zabavljala su se i brojna poznata lica poput Marijane Batinić koja je vodila program, Nevene Rendeli, Mirne Medaković Stepinac, Joška Lokasa, Daniele Trbović, Andreje Bistričić, Davora Brukete i Nikole Žinića...

PR
PR

Podsjetimo, u ponedjeljak je održana press konferencija na kojoj je otkriveno da će nakon 19 godina, A1 brend zamijeniti Vip, a kompanija Vipnet postaje A1 Hrvatska.