Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Možete li vi ponuditi kakvo logično objašnjenje?


Ne znamo jeste li kada imali priliku vidjeti uživo štogod slično, no tisuće ljudi u ovome trenutku mozga oko toga kako objasniti sljedeći fenomen - nogostup koji diše.

Vezani članci Slike s vjenčanja ''Capak na aparatima!'': Internetom kruže urnebesne slike s vjenčanja koja su vjerojatno trebala biti otkazana Ne, hvala! Pobjegli su glavom bez obzira kad su vidjeli prizore iz galerije, kako biste vi reagirali?

Bizaran je prizor zabilježen je prije nekoliko dana u talijanskome gradu La Speziji, a brojni zainteresirani za rješavanje tog misterija zasad nude sljedeća tumačenja:

'Vatropad' koji očarava: 'Svi smo desetak minuta bili zapanjeni'

Prvo kaže da su za dizanje pločica krivi valovi, odnosno voda koje potiskuje zrak i tako podiže pločice, dok drugo govori da se netko vješt poigrao s animacijom (doista je čudno da ograda tako mirno stoji, op.a.).

Treće se objašnjenje čini najmanje izvjesno, ali je istovremeno i najduhovitije. Kaže da su za prizor krive nindža kornjače, da to Raphael, Leonardo, Donatello i Michelangelo lutaju pod zemljom jer ih je u Italiju namamio miris slasne tamošnje pizze.