Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Možete li vi ponuditi kakvo logično objašnjenje?


Ne znamo jeste li kada imali priliku vidjeti uživo štogod slično, no tisuće ljudi u ovome trenutku mozga oko toga kako objasniti sljedeći fenomen - nogostup koji diše.

Vezani članci Laži s Instagrama Instagram je groblje istine, pogledajte njihove bizarne pokušaje laganja Sve za novac (Foto: thechive.com) - 1 Na društvenim mrežama priznali najčudnije stvari koje su napravili za novac

Bizaran je prizor zabilježen je prije nekoliko dana u talijanskome gradu La Speziji, a brojni zainteresirani za rješavanje tog misterija zasad nude sljedeća tumačenja:

'Vatropad' koji očarava: 'Svi smo desetak minuta bili zapanjeni'

Prvo kaže da su za dizanje pločica krivi valovi, odnosno voda koje potiskuje zrak i tako podiže pločice, dok drugo govori da se netko vješt poigrao s animacijom (doista je čudno da ograda tako mirno stoji, op.a.).

Treće se objašnjenje čini najmanje izvjesno, ali je istovremeno i najduhovitije. Kaže da su za prizor krive nindža kornjače, da to Raphael, Leonardo, Donatello i Michelangelo lutaju pod zemljom jer ih je u Italiju namamio miris slasne tamošnje pizze.