Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepoznajete li se?

7 stvari koje barmeni MRZE kada im radite!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Možda vam konobarenje ponekad izgleda kao sasvim 'cool' i lagan posao – stvarnost je ipak ponešto drugačija.

Konobarenje je uslužna djelatnost koja često pokazuje nelaskavu ljudsku prirodu. Neuredni pijanci, neugodni gosti i iritantne narudžbe, češća su stvarnost za konobare i barmene, piše Business Insider.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Incident u sibirskoj krčmi VIDEO Evo što se dogodi kada je 'mušterija uvijek u pravu'! Slika nije dostupna Pogledajte reakcije! Jeste li ikad tražili povrat novca zbog loše usluge?

Upravo su barmeni nedavno na Redditu odgovarali što gosti rade za barom, a ne bi trebali:

1. Ne pucketajte prstima (ili nešto drugo iritantno da biste dobili njihovu pažnju)

'Svi su posluženi u određenom vremenu. Ako vas izbjegavam to ću vam reći i morat ćete pričekati drugog barmena. Nisam vaš osobni barmen, pa nemojte vikati na mene kada uzimam narudžbu. Ako vas preskočim, to je vjerojatno bilo slučajno. Ako nije slučajno, onda sam vam već sigurno i prije rekao da vas neću poslužiti. Ostanite mirni i dobit ćete svoje piće. Vikanje i mahanje će me samo usporiti da dođem do vas', napisao je korisnik Jasanova.

VIDEO Jeste li kad vidjeli ovo?

2. Nemojte se šaliti

'Jedna je djevojka u noćnom klubu plaćala račun i svaki put kad sam pokušavao uzeti novčanicu, ona bi je povukla natrag. Mislila je da je to neka smiješna igra. To mi se dogodilo nekoliko puta tijekom gužve', napisao je korisnik Rediita qwertylaura123

3. Ne pitajte zašto morate pokazati osobnu

'Oni koji se bune pokazati osobnu su najgori. Živim u gradu koji je pun maloljetnih studenata koji stalno pokušavaju naručiti alkohol, a inspekcija nam je stalno za vratom. Samo dajte osobnu', napisao je hibachijoe.

4. Ne tražite nemoguće

'Dajte mi nešto jako, jeftino i dobrog okusa. Možete imati samo dva od tri', piše zerobass.

5. Znajte što želite

'Ne smeta mi što moram biti kreativan i što moram smisliti piće za vas, ali morate me uputiti u pravom smjeru', piše CobraCornelius.

6. Ne upucavajte se barmenu

'Ne upucavajte mi se. Ja sam ovdje kako bih radio, a ne našao curu. U baru punom polupijanih ljudi, zašto uvijek želite onog trijeznog?', piše NoPhilosophy.

7. Ne bacajte smeće u čaše

'Vađenje svega i svačega iz čaša nije zabavno. Sve to mora izaći van prije nego se čaša opere. Radije svoje smeće ostavite na stolu', napisao je Beef Soul.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene