Baš kao i što je slučaj s drugim stvarima u životu, odabrati savršenu kavu u prevelikom izboru doista nije jednostavno.

Galerija


 No, zašto biste morali birati kada je dovoljno dana u tjednu da probate različitih 6 vrsta kave, i uživate u svakoj od njih? Uživajte u okusima latte macchiata, espressa, cappuccina, café au laita, kave ili Americana i pripremite za fantastičan početak dana u samo jednom koraku. Pitate se kako? Philips je razvio inovativan sustav automatskog aparata za kavu koji funkcionira po principu nekoliko klikova na tipku. Velika prednost ovog uređaja je i keramički mlinac koji do najfinije strukture melje kavu te je priprema za savršeni napitak od kofeina. Potpuno automatski aparat nudi opcije pomoću kojih možete prilagoditi okus svog napitka i lako možete prilagoditi i unijeti u memoriju dužinu, jačinu i temperaturu svoje kave.

PR
PR

Vezani članci Slika nije dostupna Zbog ovih 'kavoljubaca', mogli biste se odreći kave iz aparata Slika nije dostupna Beba svojoj mami napravila kavu!

Priprema espressa uz samo jedan klik? Da, moguće je, baš kao i ukusnog Americana koji se radi vrlo jednostavno, uz dodatak vruće vode klasičnom espressu. Mislili ste da je ove crne kave jednostavno složiti, no što s kavom koja bi trebala imati savršenu mliječnu pjenu? Postići svilenkasto gladak sloj mliječne pjene uz LatteGo aparat postaje jednostavno. Ovaj automatski aparat miješa mlijeko i zrak pri velikoj brzini u okrugloj komori za stvaranje pjene, a zatim u šalicu bez prskanja dodaje kremasti sloj mliječne pjene odgovarajuće temperature. Kako biste izradili savršeni cafè au lait, dodajte mlijeko nakon espressa, dok za pripremu latte macchiata ugrijte mlijeko do željene temperature i zatim dodajte espresso. Baš poput latte macchiata i cafè au laita, i cappuccino je uz pomoć ovog automatskog aparata prilično jednostavno pripremiti – mlijeko se u dodatku za kavu zagrije i stvori vruću paru, u isto vrijeme se u mlincu melje savršena kava, koji se na kraju zajedno spajaju u savršeno pjenasti cappuccino. Na kraju će vaša radna površina ostati čista jer aparat ne prska tekućinu, a za pripravku kave koje se ne bi posramili niti bariste morali ste uložiti minimalan trud.

PR
PR

Kao što je prilagodljiv za primjenu, LatteGo aparat za kavu je isto tako jednostavan za čišćenje. Sustav za mlijeko u dva dijela nema skrivene sustave niti cijevi pa se čisti jednostavno, za svega 15 sekundi. Dodatak za pripravu mlijeka može se prati i u perilici za suđe, a svi koji ne vole prati suđe bit će posebno oduševljeni filterom za vodu jer se vrlo rijetko mora uklanjati kamenac. Nesmetano ćete moći uživati u svojoj kavi i do 5000 šalica prije čišćenja. Lako, jednostavno i toliko fino – vremena za užitak je sve više uz ovaj gadget koji će postati omiljeni dodatak svake kuhinje!