Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SUPER POKLONI ZA CIJELU OBITELJ

6 super cool proizvoda u kojima će uživati cijela obitelj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na jednom mjestu pronađi poklone za cijelu obitelj. Čekaju te vrhunski gadgeti, dodaci i igračke.

 Stoga ne propusti priliku obradovati sebe i svoje najdraže nekime od top 6 proizvoda iz 2019. godine koji će 2020. godinu definitivno učiniti uzbudljivijom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SUPER POKLONI ZA CIJELU OBITELJ 6 super cool proizvoda u kojima će uživati cijela obitelj! Slika nije dostupna MINIJATURNA HD KAMERA ZA SVE PRILIKE Nova riječ tehnike nudi više od odličnih snimaka i fotografija

1. Nano HD cam

Nevjerojatna kamera minijaturnog dizajna koju je gotovo nemoguće uočiti golim okom. Snima u Full HD i HD rezoluciji, što znači da bilježi videozapise i fotografije vrhunske kvalitete.
Široke je primjene, a zahvaljujući detektoru pokreta i noćnom načinu rada savršena je kao sigurnosna kamera kojoj ništa neće promaći.

2. Paris Night

Elegantni sat svevremenskog dizajna odiše besprijekornom ljepotom na čijem remenu se izdiže brojčanik koji prikazuje blještavi svod noćnog neba.
Idealan je za sve dame i žene sa stilom koje će se već na prvi pogled zaljubiti u ovo prekrasno urarsko izdanje.

3. Hector Army

Taktički sat visokih performansi koji kombinira analogni i digitalni prikaz vremena te čvrsto kućište s mnoštvom korisnih funkcija za ekstremne uvjete.
Zbog svoje izdržljivosti i udobnosti omiljeni je sat pripadnika specijalnih vojnih jedinica diljem svijeta.

4. Matrina

Magična vila odvest će mališane u svijet čarolije i bajki. Ova impozantna vila koja leti zahvaljujući senzoru koji se nalazi na njoj postat će omiljena igračka svake djevojčice.

5. Artium

Artium je artistički model džepnog sata s motivom Malog Princa, ugraviranim na poklopcu sata. Sat se odlikuje pouzdanim kvarcnim mehanizmom, izvrsnim zanatskim radom na poleđini, starinskim izgledom i vrhunskim materijalima izrade.

6. Certino

Certino je 2 u 1 etui i novčanik pregledne unutrašnjosti. Sastoji se od 9 unutarnjih pretinaca za kartice, 2 pretinca za papirnati novac i 2 vanjska pretinca za kartice. Posjeduje RFID sustav koji štiti podatke kreditnih kartica i blokira signale prema njima.

Unutrašnjost Certino novčanika dizajnirana je poput lepeze te omogućuje jasnu vidljivost svake kartice, preglednost i uredan raspored.

Ne oklijevaj jer zbog velike potražnje možda već sutra nećeš imati šansu kupiti jedan ovih proizvoda. Zato požuri!

Klikni ovdje i pogledaj ovu specijalnu ponudu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene