Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OTVORENJE JUBILARNE BENZINSKE POSTAJE

500 razloga za slavlje u Petrolu

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >>
Slovenski lanac benzinskih postaja otvorio je vrata svoje jubilarne 500-te poslovnice, i to u Mengešu, nedaleko od Ljubljane.

 Radi se o novoj lokaciji, opremljenoj prema suvremenim svjetskim standardima, na kojoj će kupci imati priliku isprobati široku paletu različitih usluga: od restorana mini Fresh, do uplate lutrije i kupnje ulaznica za koncerte. Osim uobičajenih tipova goriva, postaja nudi i točenje autoplina, AdBlue tekućine, kao i korištenje moderne autopraonice.

Pročitajte i ovo Eksplozija na benzinskoj postaji u Karabahu Užas u Gorskom Karabahu VIDEO Eksplozija na benzinskoj postaji: Više od 200 ozlijeđenih, ima i poginulih Ilustracija moraju na hitan servis Skupa greška na benzinskoj postaji: Stotine vozača utočilo pogrešno gorivo, auti im se masovno počeli kvariti

PR PR

Na svečanom otvorenju benzinske postaje Mengeš predsjednik uprave Petrola Tomaž Berločnik izrazio je svoje zadovoljstvo zbog nove poslovnice riječima: „Na tržištima Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Kosova i Srbije brinemo se za izvrsnu energiju na putu, a ono što nas posebno veseli jest da ljudi prodajna mjesta doživljavaju kao svoja“, izjavio je predstavljajući stratešku ulogu prodajnih mjesta u poslovanju tvrtke. Pritom je naglasio kako se prema strategiji do 2022. planira otvorenje još 40 novih poslovnica, od čega 15 u Hrvatskoj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene