Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podupirete li ovakve kazne?

5 roditelja koji znaju kako naučiti djecu pameti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi roditelji muku muče s discipliniranjem neposlušne djece. Ovih pet roditelja dosjetilo se prilično nekonvencionalnih načina kažnjavanja.

1. Otac koji je sprašio metak u kćerin laptop

Pročitajte i ovo Dijete, ilustracija mentalno zdravlje pati Psihijatri zabrinuti za mlade: Pacijenti su sve mlađi, raste agresija, a kliničke slike su sve ozbiljnije Djeca i povici; ilustracija - 3 Organizatori se ograđuju Dječje skandiranje u Splitu zgrozilo javnost: "Kad ne reagiramo, djeca misle da je to normalno"

Tommy Jordan je osvojio korisnike YouTubea u samo nekoliko dana. Ovaj otac je, nakon što se njegova 16-godišnja kći Hannah na Facebooku žalila na obveze koje su joj roditelji postavili i izvrijeđala ih, ispalio metak iz svoje puške direktno u njen laptop, sve snimio i stavio na YouTube uz poruku svojoj kćeri. Sigurni smo da se Hannah više nije usudila žaliti na roditelje. Bar ne u javnosti.

2. Tata u vrućim hlačicama

Myley Mackintosh nije htjela poslušati oca kad joj je rekao da prije izlaska iz kuće obuče dulje hlače. Ona je, naime, odjenula superkratke vruće hlačice što se njenom ocu, naravno, nije svidjelo. Stoga je njen otac Scott na sljedeću obiteljsku večeru također odjenuo vruće hlačice u kompletu s majicom na kojoj piše 'Najbolji tata ikada', piše Oddee.

3. Mama na Facebooku

Denise Abbot reagirala je na bezobrazne ispade svoje kćeri Ave, te je na Facebooku kreirala timeline na kojem je fotografija njene kćeri sa crvenim 'X' preko usta popraćena tekstom 'ne znam kako držati jezik za zubima. Više ne smijem na Facebook, niti smijem koristiti mobitel. Molim vas pitajte me zašto. Mama kaže da moram odgovoriti svakome tko me pita'.

>> Prevario suprugu, a ona ga natjerala na OVO!

4. Mama s nultom tolerancijom na lake droge

April Mathison ulovila je svog sina kako puši marihuanu te ga poslala na ulicu sa znakom 'Pušio sam travu. Uhvatili su me. Zar ne izgledam cool?'. Ovu kaznu uhvatile su i televizijske kamere.

5. Tata s razbijenim autom

Jedan se tata pobrinuo da svi sudionici prometa znaju da je upravo njegova kći zaslužna za veliku udubinu na njegovu automobilu stavivši kraj oštećenog lima naljepnicu 'Ovo je napravila moja kći'. Pohvale tati za kreativnost i originalnost.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene