Ne postoji čarobna tableta za mršavljenje, jer je u većini slučajeva skidanje viška kilograma stvar vrlo jednostavne računice: dnevno je potrebno potrošiti više kalorija nego što ih unesemo.

Galerija


Razlika je samo u tome hoćemo li to postići posebnom dijetom, redovitim vježbanjem ili njihovom kombinacijom.

Međutim, postoje preparati koji mogu pomoći pri skidanju viška kilograma dok pazimo na kvalitetu prehrane ili vježbamo i to na način da potaknu veću i bržu potrošnju kalorija.

Jedan od najboljih i najviše cijenjenih takvih preparata u svijetu je CAPSIPLEX, potpuno prirodan proizvod koji je dostupan i u svim hrvatskih ljekarnama.

PR
PR

Njegova formula temelji se na posebno obrađenom ekstraktu ploda ljute papričice, Capsicum anuum longum, i crnog bibera, Piper nigrum, te niacinu, dobro poznatima po svojim izuzetnim učincima:

• pomažu sagorijevanje kalorija
• sadrži niacin koji doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije

Iznimna učinkovitost CAPSIPLEXA i klinički je dokazana, posebno u kombinaciji s pravilnom prehranom, vježbanjem i drugim fizičkim aktivnostima. CAPSIPLEX u tom slučaju pokazuje svoju pravu snagu – ubrzava sagorjevanje masti i ugljikohidrata, dodatno pojačava proces termogeneze i smanjuje apetit, što kumulativno značajno utječe na smanjenje tjelesne težine.

CAPSIPLEX pomaže tijelu da potroši i do 12 puta više kalorija, a taj proces nastavlja se i nakon treninga. Pretvorimo li to u primjere i brojke, možemo reći da samo jedna kapsula CAPSIPLEXA potiče organizam na dodatno sagorijevanje broja kalorija koji se inače potroši kroz 25 minuta trčanja, 40 minuta vožnje biciklom ili 80 minuta hodanja.

PR
PR

Iako CAPSIPLEX povećava potrošnju kalorija i kod osoba koje ne paze na prehranu ili nisu fizički redovito aktivne, njegov najveći potencijal, uz najbolji rezultat, oslobađa se upravo u kombinaciji s pravilnom prehranom i vježbanjem, što je potvrđeno i kliničkim istraživanjima.

CAPSIPLEX je dostupan u svim hrvatskim ljekarnama i na web shopu www.webljekarna.vasezdravlje.com. Više možete saznati na www.capsiplex.hr.
 

Distributer : Oktal Pharma d.o.o