Svi mi jako dobro znamo da (još uvijek) ne postoji magična tableta za mršavljenje.

Galerija


Međutim postoje preparati koji nam pomažu da brđe i djelotvornije skidamo višak kilograma uz pravilnu prehranu i vježbanje.
Jedan o najboljih takvih preparata – CAPSIPLEX – dostupan je i u hrvatskim ljekarnama.
Djelovanje CAPSIPLEXA klinički je dokazano istraživanjem provedenom na američkom sveučilištu u Oklahomy gdje je jedan dio ispitanika prije vježbanja dobio CAPSIPLEX, a jedan dio placebo.

Vezani članci Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Poslije razvoda od posrnulog košarkaša utjehu je pronašla u teretani, a danas je nikad mršavija PR Maja je smršavila 32 kg i iznenadila znanstvenike

Ispitanici koji su uzeli CAPSIPLEX pokazali su sljedeće rezultate:

*njihov organizam trošio je 3 puta više kalorija prije vježbanja

*Tijekom 60 minuta nakon vježbanja njihovo je tijelo sagorijevalo 12 puta više kalorija.

PR
PR

Ukupno su ispitanici potrošili 300 kalorija više nego oni koji nisu uzeli CAPSIPLEX. Usporedbe radi, 300 kalorija organizam potroši tijekom 25 minuta trčanja, 40 minuta vožnje biciklom ili 80 minuta hodanja.

Takav klinički dokazan učinak mršavljenja temeljen je isključivo na potpuno prirodnim sastojcima, a najvažniji je kapsikum, ekstrakt ljute papričice, dobro poznat po svojoj izuzetnoj sposobnosti da sagorijeva kalorije, podiže energiju i ubrzava metabolizam.

Capsiplex, za razliku od mnogih drugih preparata za mršavljenje, sagorijeva i masti i ugljikohidrate, dodatno pojačava proces termogeneze i smanjuje apetit što kumulativno značajno utiče na smanjenje tjelesne težine.

Capsiplex je vrlo brzo postao i jedan od najtraženijih preparata za mršavljenje zbog svoje medicinski potvrđene, inovativne, jedinstvene i prirodne formule koja osigurava sigurnu i zdravu distribuciju prave količine kapsikuma bez iritacije probavnog sustava.

PR
PR

Kao jedan od najdjelotvornijih preparata, ne samo za mršavljenje, već i održavanje tjelesne težine, Capsiplex je prigrlio i glamurozni Hollywood, a između ostalih, koriste ga i Brad Pitt, Jennifer Lopez i Angelina Jolie.

Capsiplex je dostupan u svim hrvatskim ljekarnama.