Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OSVOJIT ĆE VAS

3 MAGGIčna trika za nezaboravna gurmanska ljetna druženja

Maggi - Magija okusa
Maggi - Magija okusa Foto: PR
Bez obzira imate li balkon, terasu ili vrt, ovo je sve što vam treba za one romantične, filmski šarmantne ljetne večeri na otvorenom s prijateljima ili obitelji.

Jeste li primijetili kako najbolja druženja uvijek uključuju dobru hranu? Mali fini zalogaji, dobro vino i najdraži ljudi za magičnu ljetnu atmosferu. No, ako ste vi organizator takve ljetne zabave, morate ju dobro isplanirati.

1. KREIRAJTE ROMANTIČNU ATMOSFERU

Upotpunite prostor lampicama, a stol dekorirajte cvijećem i mirisnim lučicama za što opuštenije okruženje. Glazbu prilagodite ukusu većini gostiju, ali pripazite kako ne biste smetali susjedima.

2. MENU PRILAGODITE GOSTIMA

U posljednje vrijeme se sve više pažnje pridodaje zdravlju, zdravim navikama i pravilnoj prehrani. Zato vodite računa oko odabira namirnica i njihovog kombiniranja. No, prije nego krenete s pripremama raspitajte se kod vaših gostiju preferiraju li više mesni, povrtni ili riblji meni, ubacite svježe i ukusno sezonsko povrće, a potom odaberite glavne namirnice u kojima će svi uživati.

Količina hrane je važna. Zdravije je pojesti manji obrok u nekoliko navrata nego puno hrane odjednom. Ukusni zalogajčići potaknut će još bolje raspoloženje i učiniti večer događajem kojeg će se svi još dugo s veseljem sjećati.

Maggi - Magija okusa Maggi - Samo okus i priroda (Foto: PR)

3. STVORITE MAGGIJU OKUSA NA TANJURIMA

Jeste li znali da 40% Hrvata kuha svaki dan? A jeste li znali i da je Hrvatima jako važan i odabir začina? Uz svježe namirnice stoga odaberite i začine s prirodnim sastojcima koji će oplemeniti svako jelo, bilo ono koje ste pripremili već bezbroj puta ili neko s kojim se susrećete po prvi put. Idealni su MAGGI proizvodi s prirodnim sastojcima – Magija okusa, univerzalni dodatak jelima s povrćem i BIO organske kocke za kuhanje - koji će dati magiju okusa svakom zalogaju koji izađe iz vaše kuhinje.

Magija okusa kombinacija je začina kao što su papar, kurkuma, povrća poput mrkve, luka i celera te aromatičnog bilja i morske soli. Oznaka Prirodni sastojci potvrđuje da ne sadrži konzervanse, umjetne boje i arome te odlično nadopunjuje sve vrste mesa, povrća i jela na bazi žitarica dok MAGGI BIO organske kocke za kuhanje dolaze u dvije varijante – na bazi piletine i povrća s kvalitetnim organskim sastojcima. Također ne sadrže umjetne boje i arome, a mogu se koristiti kao temeljac za povrtne i mesne juhe, razne umake i variva. Bez obzira njegujete li tradicionalniji pristup kuhanju ili ste skloni čarobiranju s nekim novim receptima, ovi će proizvodi zasigurno pronaći svoje mjesto u vašem kuhinjskom ormariću. Jednako tako, bez obzira na koju se kombinaciju svježih namirnica odlučili, pretvorit će vaša gurmanska ljetna druženja u događaj mjeseca!

RASPAMETITE GOSTE PILEĆIM RAŽNJIĆIMA S POVRĆEM I KUS KUS SALATOM

Najbolji odabir lagane hrane za dobru zabavu je takozvani “finger food", mali zalogaji koje možete grickati cijelu noć a jednostavni su za pripremu. Zato vam predlažemo ovaj brzi recept za pileće ražnjiće s kus kus salatom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene