Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog velikog interesa za pivom, u rumunjskom gradu Brasovu, otvoren je pub koji nudi čak 104 vrste piva.


Vlasnik puba je, znajući da Rumunji nisu baš financijski moćni, ponudio popularno piće već od 6 kuna po čaši. Za manje od eura može se popiti vrhunsko pivo iz različitih krajeva Europe i svijeta. Najviše iz Belgije, Njemačke i Češke, zemalja koje imaju bogatu tradiciju u proizvodnji ovog pića.

Vezani članci Loša zima za kobasice - 3 (Pre)topla zima njima je donijela velike probleme: "Evo, mekane su, još nisu spremne, a sve zbog ovog vremena..." Slika nije dostupna FOTO Upoznajte gusku alkoholičarku koja tugu utapa u pivu!

‘Planiramo napraviti karticu koju bismo nazvali 'degustacija'. Ona će konzumentima ponuditi 50% popusta na sve vrste piva koje žele probati’, rekao je konobar Julius Miklos.

A takva bi kartica mogla povećati i prodaju skupljeg piva. Uz jeftina, u ponudi su i ona koja dosežu cijenu od 70 kuna za samo dva decilitara. Pravi je izazov sve ih probati, jer kako otići nakon toliko alkohola u sebi.

Pivo se dobro slaže s kobasicama. I one se konzumiraju u prekomjernim količinama, a kako bi se zaboravilo na kalorije i alkohol u krvi goste zabavlja lokalni bend. Čini se da je Oktobarfest dobio ozbiljnu konkurenciju.