Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konkurencija Oktobarfestu

U jednom pubu: 104 vrste piva već od 6 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog velikog interesa za pivom, u rumunjskom gradu Brasovu, otvoren je pub koji nudi čak 104 vrste piva.

Vlasnik puba je, znajući da Rumunji nisu baš financijski moćni, ponudio popularno piće već od 6 kuna po čaši. Za manje od eura može se popiti vrhunsko pivo iz različitih krajeva Europe i svijeta. Najviše iz Belgije, Njemačke i Češke, zemalja koje imaju bogatu tradiciju u proizvodnji ovog pića.

Pročitajte i ovo Ilustracija Olakšana putovanja Rumunjska i Bugarska s postigle dogovor s EU-om: "Ulazimo u schengenski prostor!" Slika nije dostupna I cideru također FOTO Upoznajte gusku alkoholičarku koja tugu utapa u pivu!

‘Planiramo napraviti karticu koju bismo nazvali 'degustacija'. Ona će konzumentima ponuditi 50% popusta na sve vrste piva koje žele probati’, rekao je konobar Julius Miklos.

A takva bi kartica mogla povećati i prodaju skupljeg piva. Uz jeftina, u ponudi su i ona koja dosežu cijenu od 70 kuna za samo dva decilitara. Pravi je izazov sve ih probati, jer kako otići nakon toliko alkohola u sebi.

Pivo se dobro slaže s kobasicama. I one se konzumiraju u prekomjernim količinama, a kako bi se zaboravilo na kalorije i alkohol u krvi goste zabavlja lokalni bend. Čini se da je Oktobarfest dobio ozbiljnu konkurenciju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene