Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Simpatičan video

VIDEO Nick Vujičić nasmijava iz aviona: Zafrkancija HIT na internetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Motivator Nick Vujičić na svojoj službenoj Facebook stranici objavio je simpatičan video kako se zabavlja u avionu dok čeka izlaz.

Iako nema ruke i noge, 30-godišnji Nick Vujičić, motivator svjetski poznatog glasa, zabavlja se bez ograničenja. Tako je nedavno u Hong Kongu morao čekati izlaz iz aviona 20 minuta, ali to je vrijeme iskoristio za zafrkanciju. Sve je zabilježeno kamerom, a video je na facebooku dobio više od 20 tisuća likeova!

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Prelet MiG-21 aviona Iznad Barentsovog mora Bliski susret na ruskoj granici: Rusi tvrde da su presreli dva američka bombardera

Podsjetimo, Nick je rođen bez ruku i nogu i svojim motivacijskim govorima ljudima diljem svijeta poručuje kako je moguće naučiti nositi se s tim i živjeti normalnim životom. Čudo od čovjeka, kako ga mnogi nazivaju, održao je prošle godine nastup i pred zagrebačkom publikom.

>> Nick Vujičić rođen bez ruku i nogu sa sinom u zagrljaju: Ispunio mi se san!

Iako danas, kamo god ide, unosi promjenu u živote ljudi, nije mu uvijek bilo lako, posebice u razdoblju djetinjstva kada se suočavao s depresijama. 'Nisam mislio da ću se ikada vjenčati. A ako se i vjenčam, nikada neću moći držati ruku svoje žene. Kako izliječiti slomljeno srce? Imao sam prijatelje i roditelje koji su me uvijek grlili, ali zagrljaj nije mogao mnogo pomoći. Čak sam pokušao s deset godina počiniti samoubojstvo, utopiti se u kadi jer sam htio prekinuti svoju bol', ispričao je Vujčić.

Pozitivnim stavom i vjerom, ne samo da je pronašao ljubav svog života i oženio se, već je dobio i sina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene