Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Utječu li na vas vremenske promjene?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon predivnih sunčanih dana opet nam stiže zahlađenje, a mnogi su već sinoć pokisli!

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Katarina Jusić Mezga i Matko Škalamera - 2 Građani na oprezu Poruke o dolasku opasnog vremena poslane građanima: "Ukoliko niste spremni, ne idite na put" Ilustracija vremenska prognoza "Stiže pravi ugriz zime": DHMZ najavio veliko zahladnjenje, prve značajne promjene već od petka

U Hrvatskoj je jučer maksimalna dnevna temperatura bila između 18 i 24 stupnja Celzijusa, a sljedećih dana temperature će se itekako spustiti. Subotu iskoristite za boravak na suncu jer nakon nje slijedi kiša, a u gorju čak i snijeg. U Slavoniji će u nedjelju biti oko 6 stupnjeva, a ostatak kontinentalne Hrvatske očekuje oko 8 stupnjeva Celzijusa.

S obzirom da ovih dana mnogi muku muče s proljetnim umorom, stručnjaci savjetuju da ustajete ranije, na posao idete biciklom i više boravite vani na svježem zraku. 'Obilno doručkujte, ručajte povrće, izaberite neku od namirnica za buđenje (cimet, bananu, lješnjak, med) kao užinu te preskočite večeru', savjetuje nutricionistica Mirela Marić.

Utječu li na vas vremenske promjene?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene