Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Utječe li loše vrijeme na vaše raspoloženje?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baš kad su zrake sunca najavile dolazak proljeća, opet nam je pao snijeg. Ovakve promjene vremena veoma lako mogu utjecati na raspoloženje ljudi.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

Nakon što je pao snijeg i biometeorološke prilike u počele su uzrokovati tegobe kod meteoropata i kroničnih bolesnika, a nepovoljan utjecaj počinje slabiti od utorka, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Nepovoljan vremenski utjecaj na ljude nastavlja se i danas, što će uzrokovati nastavak tegoba meteoropata i kroničnih bolesnika kojima se preporuča manje napora i više odmora.

>> Čeka nas još snijega i kiše, doznajte kada stiže toplije vrijeme!

Već sutra će nepovoljan vremenski utjecaj koji je prethodnih dana stvarao poteškoće tijekom dana slabiti. Stoga se očekuje smanjenje tegoba koje su meteoropate i kronične bolesnike te poboljšanje općega stanja.

Utječe li loše vrijeme na vaše raspoloženje?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene