Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Baš kad su zrake sunca najavile dolazak proljeća, opet nam je pao snijeg. Ovakve promjene vremena veoma lako mogu utjecati na raspoloženje ljudi.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Nakon što je pao snijeg i biometeorološke prilike u počele su uzrokovati tegobe kod meteoropata i kroničnih bolesnika, a nepovoljan utjecaj počinje slabiti od utorka, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Nepovoljan vremenski utjecaj na ljude nastavlja se i danas, što će uzrokovati nastavak tegoba meteoropata i kroničnih bolesnika kojima se preporuča manje napora i više odmora.

Vezani članci Vjetar dignuo krov u Ivancu Snažni udari vjetra stvaraju probleme na sjeveru zemlje: Vatrogasci na terenu zbog otkinutih krovova, srušenih stabala... Jesen u Zagrebu, ilustracija - 2 Danas nas čeka još toplije vrijeme: Snjiega još nema na vidiku, a temperature ostaju dvoznamenkaste

>> Čeka nas još snijega i kiše, doznajte kada stiže toplije vrijeme!

Već sutra će nepovoljan vremenski utjecaj koji je prethodnih dana stvarao poteškoće tijekom dana slabiti. Stoga se očekuje smanjenje tegoba koje su meteoropate i kronične bolesnike te poboljšanje općega stanja.

Utječe li loše vrijeme na vaše raspoloženje?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook