Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Porezni su inspektori zbog duga od 800.000 kuna usred sezone i uoči poznatog lokalnog karnevala na osam dana zatvorili jedini hotel u Senju.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Najave ministra financija Slavka Linića o rigoroznim provjerama zakonitosti poslovanja koje će tijekom turističke sezone obavljati porezni inspektori ostvaruju se iz dana u dan.

Vezani članci Turisti u Dubrovniku - 2 Neugodno iznenađenje za dugo iščekivane turiste: U nekim mjestima pristojba bi mogla biti viša nego lani Turisti u Splitu, ilustracija Hrvatska bi trebala biti među prvim zemljama koja će primiti turiste: "Ovo ljeto je ključno, jako bitno"

Nakon niza kafića i drugih ugostiteljskih objekata koji su zbog manjih ili većih nepravilnosti završili s pečatom na vratima, na red je došao i jedan hotel.

>> KAOS USRED SEZONE: Porezna uprava zatvara jedini hotel u Senju, gosti se danas moraju iseliti

Riječ je o Libri, jedinom hotelu u Senju, koji ima 800.000 kuna poreznog duga pa je donesen nalog o njegovu zatvaranju na osam dana.

Iako su vlasnici hotela poreznicima navodno ponudili da unutar osam dana uplate polovicu iznosa, a da u zamjenu objekt ostane otvoren, Porezna je takvu ideju odbila i tijekom dana bi 66 nemalo iznenađenih gostiju trebalo napustiti sobe.

Kako komentirate odluku poreznih inspektora da zatvore hotel?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook