Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Što mislite o presudi Draganu Paravinji?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je izrečena nepravomoćna presuda od 40 godina zatvora Draganu Paravinji, čime je okončan slučaj otmice i ubojstva maloljetne Antonije Bilić, koji je Hrvatsku podigao na noge.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Reakcija obitelji Ana Bilić o optužnici: Samo da što prije počne! Slika nije dostupna Potraga još traje Ana Bilić: Cijeli sustav je zakazao, Paravinja se prešetavao kroz tri države!

Na izricanju presude pojavila se Antonijina sestra Ana, koja nije mogla zadržati suze, dok je Paravinja ravnodušno i bez emocija primio presudu, sa žvakom u ustima i uz pokoju grimasu na licu.

>> VIDEO KRIV JE! Paravinja osuđen na 40 godina: Bahato napustio sudnicu, nije htio slušati obrazloženje

>> FOTO Sva lica Dragana Paravinje tijekom izricanja presude

Paravinja je nepravomoćno osuđen na 35 godina zatvora za ubojstvo Antonije Bilić, na još šest za njezinu otmicu i pokušaj silovanja, kao i na pet godina za pokušaj silovanja djevojke pored Omiša. Kako po našem zakonu maksimalna zatvorska kazna iznosi 40 godina, Paravinja je osuđen upravo na toliko.

Obitelj Bilić je shrvana presudom, ali prema riječima njihovog odvjetnika, prihvaća je kao istinu. Što vi mislite o presudi Draganu Paravinji?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene