Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Područje od Oklaja prema Kistanjama posjetila je i Antonijina sestra Ana Bilić koja je izrazila želju da i sama prisustvuje potrazi, no vlasti joj to nisu dopustile.


Ana Bilić još jednom je ponovila kako njezina obitelj ne vjeruje u legitimnost izjave Dragana Paravinje bez čvrstih dokaza, no ističu kako će sami potražiti pravnu pomoć i žele njegovo izručenje Hrvatskoj. 'Cijeli sustav je zakazao jer se Paravinja slobodno prešetavao preko tri države. Trebali bi se sastati predsjednici vlada tih država i omogućiti da se tako nešto nikad više ne ponovi', poručila je Ana Bilić dodajući kako se cijela obitelj dobro drži te da još vjeruju da je Antonia živa i zdrava.

Vezani članci Slika nije dostupna Paravinji ukinuta presuda od 40 godina zatvora Slika nije dostupna Počelo ponovljeno suđenje: Paravinja na sud stigao kao da ide na plažu

Zahvalila je Jadranki Kosor na inicijativi i traži da se u istragu osim srpskog MUP-a uključe i psihijatri i psiholozi kao i da se dokumenti dostave istrazi u Hrvatskoj. Ana Bilić je uvjerena da se Paravinjina supruga može okarakterizirati kao pomagač.