Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za rad i opuštanje

Uredi iz raja: Zavirite u novu 'Twitterovu palaču'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Twitter se nedavno preselio u nove luksuzne prostorije u San Franciscu u kojima zaposlenici imaju idealne uvjete za rad, ali i odmor i opuštanje

Nakon što je Facebook nedavno preselio svoje sjedište u Menlo Park, nedavno se ekipa iz Twittera preselila u nove luksuzne prostorije u San Franciscu.

Pročitajte i ovo Dario Juričan - 2 pismo plenkoviću Dario Juričan traži ured u Visokoj uz janjce i vino: ''Grabar-Kitarović promovirat će Hrvatsku iz svoje špajze'' Slika nije dostupna završava seljenje po hrvatskoj Predsjednica izmjestila ured iz metropole u metropolu, gradonačelnik Bandić: ''Dobro došli u Zagreb"

Kako izgleda novo sjedište Twittera možete vidjeti na slikama lokalnog fotografa Troyja Holdena koje su objavljene na Mashableu – osim klasičnih ureda i prostorija za sastanke, tu se nalazi i veliki broj zajedničkih prostorija za druženje zaposlenika, kantina (u kojoj se imena odjela s hranom označavaju sa znakovima @ ili # - npr. @birdfeeder ili #comfort) pa čak i soba za jogu.

Zaposlenici Twittera mogu se opustiti u Larry`s Loungeu gdje mogu igrati igre ili stolni tenis, a vjerojatno najviše cijene vrt na vrhu zgrade koje se čini idealnim mjestom za odmor.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene