Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posao i zabava!

Zavirite u novo sjedište Facebooka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Facebook je preselio svoje sjedište u Menlo Park odakle će Zuckerberg upravljati najvećom društvenom mrežom na svijetu

S obzirom na sve veći broj zaposlenika, Zuckerberg je morao pronaći novo i veće sjedište za svoju kompaniju – pronašao ga je u Menlo Parku odakle će sada upravljati najvećom društvenom mrežom na svijetu.

Facebook je nove prostore kupio još početkom prošle godine te su ih do sada uređivali i prilagođavali potrebama svojih zaposlenika, a novinari Mashablea nedavno su posjetili novo sjedište i vidjeli 'brojne stvari zbog kojih je rad u Facebooku iznimno zabavan'.

Fotografije koje su objavili pokazuju lijepo uređene prostore koji ne odišu 'monolitnim korporativnim bojama', već šarenim zidovima na kojima su naslikani grafiti, sastanci će se održavati u konferencijskim dvoranama sa zanimljivim imenima poput 'We didn`t start the Firefox', a za opuštanje tu su restoran i kafići te posebna prostorija u kojoj se mogu igrati igre na ploči poput Rizika, Galactice i drugih.

Također, postoji i tzv. 'Wall of hight' na kojem zaposlenici i posjetitelji mogu zabilježiti koliko su visoki, a na njemu trenutno dominira ime Jeremy Lina, košarkaša NY Knicksa koji je u veljači posjetio Facebookovo sjedište u Menlo Parku.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene