Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neke nove kockice

VIDEO: Pogledajte igračke nove generacije...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaboravite klasične kockice, knjige s najljepšim bajkama svijeta, bicikle na dva kotača i slične staromodne gluposti. Zavirite u svijet igračaka za iPad generacije, predstavljen na nedavno održanom Sajmu igračaka u SAD-u.

Predstavljene su doista inovativne, zabavne i inspirativne stvarčice, no nama su za oko posebno zapele kockice nove generacije.

Pročitajte i ovo Hrvatska dio međunarodne operacije - 1 velika međunarodna operacija Lov na krivotvorene igračke! Opasne su za djecu: Stručnjaci objašnjavaju kako prepoznati da nije riječ o originalu Kupovina putem interneta - 2 dvije kategorije Objavljen popis najopasnijih proizvoda na tržištu: U jednoj se kategoriji broj upozorenja udvostručio

Little bits je sistem elektroničkih modula, koji se spajaju magnetima. Zapravo se dijelovi svakodnevnih elektroničkih aparata koriste na način da svatko može izgraditi neki sasvim novi objekt.

>> Kraj dominacije: Apple nije ispunio očekivanja investitora!

A da bi te elektroničke kockice bile još zabavnije, svaka ima jedinstvenu dodatnu funkciju tj. gumbić za svjetlo, zvuk i još svašta.

U video prilogu pogledajte igračke za nove generacije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene