Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trolanje Applea

FOTO - SAVIJENI iPhone: Pogledajte kako je konkurencija ismijala Apple!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samsung, HTC i LG ismijali su Apple i iPhone 6 Plus, a iz HTC-a su poručili kako je njihov smartphone One M8 dizajniran kako bi izdržao i u najzahtjevnijim uvjetima – 'poput vaših džepova'.

Apple je tijekom prošlog desetljeća bio poznat po svojim reklamama u kojima su ismijavali Microsoft i njihove proizvode – situacija se s vremenom promijenila te je posljednjih godina upravo Apple postao predmet ismijavanja.

U svojim reklamama Apple, ali i ljubitelje ove kompanije koji danima čekaju ispred trgovina kako bi se što prije dokopali novog modela iPhonea, već godinama ismijava Samsung. Kada su prije nekoliko dana korisnici iPhonea 6 Plus počeli objavljivati fotografije savijenog telefona, ekipa iz Samsunga odmah je reagirala te su na profilu na Twitteru objavili fotografiju njihovog nedavno predstavljenog telefona Galaxy Note Edge koji ima zakrivljen bočni dio ekrana te su napisali: 'Zakrivljen. Ne savijen'.

Na Twitteru britanske divizije Samsunga objavljena je i fotografija nadolazećeg modela Galaxy Alpha uz poruku – 'Galaxy Alpha + uske traperice = nema problema', pri čemu su opet napali Apple jer su probleme sa savijanjem novog iPhonea imali korisnici koji su nosili uske traperice.

Nasjeli na foru: Spržili nove iPhone u mikrovalnoj

Također, internetom kruži i fotografija u kojem je iPhone savijen kao da se klanja ispred Samsungovog Galaxy Notea, no vjerojatno je riječ o fotografiji koju je objavio neki ljubitelj ove kompanije, a ne Samsung.

Na Digital Trendsu posebno izdvajaju tvit koji je objavljen na profilu američke divizije HTC-a i u kojem je, uz hashtag #HTCOneM8, napisano kako je ovaj telefon dizajniran kako bi izdržao i u najzahtjevnijim uvjetima – 'poput vaših džepova'. Svoju priliku za trolanje Applea iskoristili su i u LG-u u kojem su objavili fotografiju svog modela LG Flex koji ima zakrivljen ekran te su napomenuli kako je njihov ekran 'zakrivljen namjerno'.

Inače, i iz Applea su napokon komentirali problem sa savijanjem iPhonea te su u objavi za javnost napomenuli kako su im tijekom prvih šest prodajnih dana javilo samo devet korisnika čiji su se telefoni savili u džepovima. U ovoj kompaniji kažu da koriste kvalitetne materijale i tehniku izrade kako bi telefoni bili iznimno izdržljivi te su iPhone 6 i 6 Plus prošli sve njihove testove.  

Više informacija pročitajte na portalu Zimo. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene