Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S5 protiv 5S

Samsung Galaxy S5 stiže već početkom sljedeće godine?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Samsungu navodno nisu u potpunosti zadovoljni s prodajom Galaxyja S4 pa su se odlučili požuriti s predstavljanjem njegovog nasljednika

Iako su iz Samsunga najavili da u posljednjem kvartalu očekuju rekordni profit i zaradu, neki južnokorejski mediji kažu da u ovoj kompaniji ipak nisu zadovoljni s prodajom top modela Galaxy S4. Posljednji model iz S serije mnogi smatraju jednim od najboljih telefona na tržištu te za njim postoji velika potražnja, ali čini se da je ekipa iz Samsunga ipak očekivala još bolju prodaju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velika očekivanja Galaxy S5 stiže već u veljači? Slika nije dostupna Još veći, brži i moćniji! STIŽE NASLJEDNIK jednog od najboljih pametnih telefona

Samsungov rekord: Isporučeno više od deset milijuna Galaxyja S4

Zbog slabije prodaje od očekivane modela S4, Samsung će požuriti s razvojem njegovog nasljednika kojeg bi, kako prenose na GSM Areni informacije iz južnokorejskih medija, ova kompanija mogla predstaviti već početkom sljedeće godine. Ako su te informacije istinite, onda službeno predstavljanje Galaxyja S5 možemo očekivati u siječnju (najvjerojatnije nakon Consumer Electronic Showa koji se početkom siječnja održava u Las Vegasu), a ovaj bi model na tržištu bio dostupan već u veljači, dakle samo deset mjeseci nakon predstavljanja modela S4.

Analitičari očekuju da će novi model iz S serije imati 64-bitni procesor (jedini takav procesor u mobilnim uređajima trenutno ima Appleov iPhone 5S, a iz Samsunga su već najavili da će i oni sljedeće godine predstaviti ovakve procesore) koji će imati osam jezgri te naprednu kameru rezolucije 16MP s kojom će se moći snimati kvalitetne fotografije u uvjetima slabijeg osvjetljenja i koja će imati optičku stabilizaciju slike.

Napokon! Samsung predstavio Galaxy S4!

Osim glasina vezanih uz novi model iz Galaxy S serije, u posljednje su se vrijeme pojavile informacije kako bi ova kompanija sljedeće godine mogla predstaviti novu serije pametnih telefona – Galaxy F koja će biti klasu iznad S serije te će imati napredne opcije i kvalitetnije (metalno) kućište u odnosu na S modele, a Samsung prvi takav model priprema za prvu polovicu 2014. godine.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene