Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspjeh za Google

Google Chrome u samo četiri godine postao najpopularniji preglednik na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Google Chrome najkorišteniji je web preglednik na svijetu. Tu je titulu pruzeo od Internet Explorera u samo četiri godine.

Četiri godine provedene na tržištu bile su dovoljne da Google Chrome od Internet Explorera preuzme titulu najkorištenijeg preglednika na svijetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dokumentarne emisije ne moraju biti dosadne! Viasat Explorer vas u studenom vodi na uzbudljive avanture Slika nije dostupna 'Čudo' se zove RocketMelt Ovisnici o Faceu dobili novu 'injekciju'

No, u Hrvatskoj Google Chrome 16 zauzeo je tek peto mjesto, s tek 4,36 posto udjela na tržištu. Statistički podaci StatCountera za našu zemlju otkrivaju da naši surferi, njih čak 13,78 posto najviše koristi Explorer 8, nakon kojega slijede Firefox 3.6 sa 9,91 posto udjela, te Internet Explorer 9 koji koristi 5,59 posto surfera.

>> Google tražilica će 'razmišljati' kao čovjek!

Podsjetimo Google Chrome Preglednik koristi Appleov WebKit layout engine za prikazivanje web stranica, a neke od značajki su mu i jednostavno sučelje te mogućnost sinkroniziranja zabilježaka sa Google korisničkim računom. (Agencije VLM)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene