Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovisnici o društvenim mrežama, ponajviše Facebooku, eto vam noviteta kojeg ćete zasigurno voljeti.


Napravljen je novi web browser, dizajniran i prilagođen upravo korisnicima društvenih mreža, a zove se RocketMelt. Odlazak na Facebook vam ide na živce u standardnim preglednicima interneta? Zaboravite ih, jer čini se, nova ovisnost je na pomolu.

Vezani članci Slika nije dostupna Bez posla ste? Idite na društvenu mrežu! Slika nije dostupna Društvene mreže krive za razvode

>> Facebook zna kad ćete 'dobiti nogu'

Trenutno je na internet puštena beta verzija tog preglednika i sve što trebate napraviti jest registrirati se pomoću vašeg Facebook profila i možete početi otkrivati novi način surfanja po internetu, uz konstantno dostupne prijatelje s društvenih mreža.

Google Chrome kao baza

Dijeljenje sadržaja RocketMeltom je pojednostavljeno i napravljeno po principu drag-and-drop (povuci i pusti), a sve ono što inače s prijateljima radite direktno na Facebooku, sada je integrirano u sam preglednik. No preglednik nije prilagođen samo Facebooku, već i Twitteru, Flickru i 4squareu.

Googleov Chrome preglednik poslužio je kao baza za RocketMelt. Glavna prednost tog preglednika je što sve vezano za društvene mreže možete obaviti iz istog prozora, bez otvaranja dodatnih tabova, a dodane su i neke zanimljive 'ad hoc' opcije, koji bi vam mogle biti zanimljive, no više pogledajte u priloženom videu.