Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštetio Buzet za pola milijuna?

Župan uskoro pred sudom: Potvrđena optužnica protiv Valtera Flege!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarski župan Valter Flego naći će se na uskoro na sudu zbog sumnje u zloporabu ovlasti.

Potvrđena je USKOK-ova optužnica kojom se istarskog župana i novoizabranog predsjednika IDS-a Valtera Flegu tereti za kazneno djelo zloporabe položaja i ovlasti, pri čemu je Grad Buzet oštećen za ukupno 539.543,22 kune, piše iPress.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević - 2 On najavio kaznenu prijavu USKOK podigao optužnicu protiv Dragana Kovačevića: Za mito uzimao skupa odijela Optuženi za izdavanje lažnih potvrda - 2 Plaćali po 100 eura Optuženi medicinska sestra i posrednici: Na lažnim potvrdama o cijepljenju zaradili više od 26.000 eura

Flego jučer nije došao na sjednicu Optužnog vijeća, a njegovi branitelji na optužnicu su odgovorili navodeći da se njihov branjenik ne osjeća krivim.

PODIGNUTA OPTUŽNICA Flego nezakonito povećao plaće sebi i zaposlenicima?

USKOK Flegu tereti da je u razdoblju od 1. ožujka 2010. do 30. svibnja 2013. godine, kao gradonačelnik Buzeta zamjeniku gradonačelnika (i sadašnjem gradonačelniku) Siniši Žuliću (IDS), predstojniku Ureda gradonačelnika Nenadu Šćulcu i trima pročelnicima upravnih tijela Grada Buzeta, protuzakonito povećao plaće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene