Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati serijski ubojica Charles Manson nedavno je dao intervju u kojem je još jednom ponovio kako je nevin te da će tražiti odštetu od države.


Charles Manson, koji je 1971. godine osuđen zbog ubojstva osam osoba, među kojima je bila i tadašnja trudna supruga redatelja Romana Polanskog, nedavno je dao intervju za magazin Rolling Stone u kojem je ponovio da je nevin.

Vezani članci Roman Polanski Godinama ga prati glas da voli maloljetnice, no u prvom intervjuu od optužbi on sve poriče i krivi medije Slika nije dostupna 9131 neriješen slučaj stariji od 10 godina: Ako vam sudski postupak traje desetljećima možete tužiti državu

Manson tvrdi kako nikad nije Tex Watsonu rekao da ubije, da nije bio vođa nikakve grupe te da svatko može raditi što hoće jer su svi slobodni. Istaknuo je i kako će od države tražiti odštetu od 50 milijuna dolara jer nevin dane provodi iza rešetaka.

>> FOTO Nećete VJEROVATI tko će uskoro pred oltar...

Novinar Rolling Stonea je 79-godišnjeg Mansona opisao kao 'lice zla i ozbiljnog psihopata'. Manson je, naime, novinaru kazao kako nema nikakvog sažaljenja prema žrtvama, a posebno ne prema Sharon Tate.

Na pitanje hoće li se doista vjenčati sa svojom najstrastvenijom obožavateljicom, 25-godišnjom djevojkom 'Star', Manson je odmahnuo rukom i kazao da je to samo priča za medije. 'Ma to, to je smeće. To je bila samo predstava za javnost', kazao je. Naime, 'Star' je medijima kazala kako će uskoro s Mansonom stati pred oltar.

Podsjetimo, Manson je u zatvoru već 44 godine. Isprva bio osuđen na smrtnu kaznu, no kasnije je ona preinačena u doživotni zatvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook