Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Serijski ubojica

FOTO Nećete VJEROVATI tko će uskoro pred oltar...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati serijski ubojica uskoro će uploviti u bračnu luku i to sa svojom nastrastvenijom obožavateljicom.

Charles Manson, jedan od najpoznatijih serijskih ubojica svih vremena, uskoro će pred oltar! Tako bar tvrdi njegova 25-godišnja djevojka 'Star', prenosi NYPost. 'Kažem vam istinu. Charlie i ja ćemo se vjenčati. Ne znam točno kada, ali shvatite me ozbiljno', rekla je Star.

Pročitajte i ovo Ilustracija grad Xianu Kineska vlast mladencima dijeli srećke: "To nije samo početak sretnog bračnog života..." Slika nije dostupna Bezvremenska ljubav Shakespearova organizacija: Phillip (78) i Patricia (88) vjenčali se u COVID bolnici nakon 46 godina poznanstva

Pred ovim 79-godišnjakom, koji je posljednje 44 godine proveo iza rešetaka, nema apsolutno nikakvih prepreka da stane pred oltar jer prema zakonima države Kalifornije zatvorenici se smiju vjenčati s bilo kime osim s drugim zatvorenikom iz iste ustanove.

>> Charlesu Mansonu posljednji put odbijena mogućnost pomilovanja

'Star' posljednjih 7 godina živi u gradu u kojem se nalazi i Mansonov zatvor, a sličnost između nje i Susan Atkins, članice Mansonove ubilačke obitelji koja umrla u zatvoru 2004. godine, je nevjerojatna.

Ova 25-godišnjakinja postala je Mansonova najvjernija obožavateljica. 'Ljudi misle da sam luda, ali ne znaju. Ovo je prava stvar za mene. Ja sam za ovo rođena', kaže 'Star'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene