Nevjerojatan prizor u New Yorku. Usred dana muškarac je pokušao oteti dijete. Prisilno ga je odvukao u automobil, no dječakova majka sina je uspjela spasiti tako što ga je izvukla kroz prozor automobila. Otmičar je uhićen.


Policija je uhitila muškarca zbog pokušaja otmice djeteta u New Yorku nakon što je otrgnuo petogodišnjeg dječaka od majke i odvukao ga u automobil, a sve to usred bijela dana!

Vezani članci Zoran Milanović Tko je to važniji od prvog čovjeka UN-a? Milanović se nije sastao s Guterresom zbog neplaniranog važnog sastanka Predsjednik Milanović u New Yorku - 1 Milanović u New Yorku: Hrvatska je sigurna zemlja - nije devedeseta, nema opasnosti od sukoba

Kamera postavljena u blizini, na ulici, uhvatila je trenutak kada je otmičar izašao iz automobila, odvukao dječaka u auto i pokušao pobjeći. No majka otetoga dječaka spasila ga je tako što ga je povukla van iz automobila kroz prozor.

Kako prenosi BBC, hodala je cestom sa svoje troje djece u četvrtak navečer u kvartu Queens, kada se dogodio pokušaj otmice.