Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UZVRATIO MILANOVIĆU I PLENKOVIĆU

Komšić: " O članstvu BiH u NATO-u neće se odlučivati u Milanovićevoj "maloj Moskvi", nego na mnogo značajnijim mjestima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon izjava premijera Andreja Plenkovića da se u BiH izbori ne trebaju održati izbori pod svaku cijenu, te povodom izjave predsjednika Zorana Milanovića da "BiH nije nikakva država, te da nikada neće ući u NATO", u petak se oglasio predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić u petak se oglasio nakon izjave premijera Andreja Plenkovića da se u BiH izbori ne trebaju održati izbori pod svaku cijenu, te povodom izjave predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, da "BiH nije nikakva država, te da nikada neće ući u NATO".

"Gospoda Milanović i Plenković moraju znati da je pitanje održavanja izbora, unutarnje pitanje države Bosne i Hercegovine. O tome se neće odlučivati u Zagrebu, nego će o tome odlučivati institucije Bosne i Hercegovine koje su odgovorne za provođenje izbora", izjavio je Komšić te dodao kako svako daljnje miješanje u izborni proces u BiH, ne može biti drugačije shvaćeno nego kao napad na demokraciju u jednoj suverenoj i međunarodno priznatoj državi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NESLAGANJE Komšić se osvrnuo na Milanovića: "Nešto poput toga vodi u sigurnu dezintegraciju države Bosne i Hercegovine''

Pročitajte i ovo Željko Komšić prekinuo intervju - 1 POGLEDAJTE VIDEO Komšić naglo prekinuo razgovor sa srbijanskim novinarom zbog provokacije o Srebrenici: "Onda ćete vi morati s nekim drugim raditi intervju"

"Što se tiče NATO-a, Bosna i Hercegovina i njezine institucije su u tom smislu donijele relevantne odluke, a o članstvu BiH u NATO-u se neće odlučivati u Milanovićevoj "maloj Moskvi", nego na mnogo značajnijim mjestima. Ako Plenković i Milanović misle da će ponižavanjem države Bosne i Hercegovine ostvariti svoje interese u Bosni i Hercegovini, onda se varaju", zaključio je Komšić.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene