Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U BiH zabilježen je blagi pad cijene goriva, ali jedna benzinska postaja odlučila je dodatno sniziti cijene.


Ovih dana u Bosni i Hercegovini zabilježen je blagi pad cijena goriva te se one sada kreću od 3,15 do 3,60 konvertibilnih maraka.

Vezani članci Milorad Dodik Dodik se hvali podrškom: "Kada ste čuli da je Hrvatska politički napala RS. Je li to slučajno?" Gorivo / Ilustracija Nove cijene goriva: Pogledajte koliko od ponoći trebate platiti da biste ''nalili'' limenog ljubimca

Mnogi vozači iskoristili su tu situaciju kako bi napunili svoje rezervoare, a posebna situacija dogodila se u Brčkom.

Tamo je cijena dizela, ali i benzina na jednoj benzinskoj postaji bila 2,59 konvertibilnih maraka.

Kada su to saznali, građani su pohrlili napuniti svoja vozila te se zbog toga stvorila kilometarska kolona, piše Klix.ba.

Građani se nadaju da će na skorašnjoj sjednici Doma naroda Parlamenta BiH biti usvojene izmjene Zakona o akcizama, što bi značilo manje cijene goriva za još 50 feninga. 

I u Hrvatskoj pale cijene

I hrvatska Vlada u ponedjeljak je na telefonskoj sjednici donijela Uredbu o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata i Uredbu o izmjeni Uredbe o visini trošarine na energente i električnu energiju.

Litra eurosupera košta 12 kuna, litra dizela 12,80, a litra plavog dizela 9,16 kuna.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju