Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićen je

Muškarac se zbog ljubomore odlučio na nevjerojatan potez, šteta je pola milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je uhićen u jugozapadnom njemačkom gradu Karlsruheu nakon što je priznao da je ogrebao ili na drugi način oštetio oko 260 automobila u nekoliko dana.

Muškarac je namjerno oštetio oko 260 automobila.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ilustracija umjetne inteligencije Orwell 1984 Policija tragala za odbjeglom članicom ekstremno lijeve skupine nekoliko desetljeća: Umjetnoj inteligenciji trebalo je 30 minuta

Iznos počinjene štete na vozilima veći je od 500.000 eura.

Dvadesetosmogodišnjak predao se policiji prošli tjedan i priznao da je prouzročio štetu. Objasnio je da je ljubomoran na vlasnike automobila i da ima "osobne probleme", navodi se u priopćenju policije.

Oštećeni su uglavnom skupi automobili koji su bili parkirani u središtu Karlsruhea - sjedištu najvišeg njemačkog kaznenog i ustavnog suda.

Osumnjičeni je već ranije kazneno evidentiran i pušten je iz zatvora u srpnju 2021. godine, priopćila je policija.

Aktualno Ljuti i razočarani: Vladin potez je otišao u vjetar, građani i dalje jedva spajaju kraj s krajem Vaga za voće i povrće Vaga za voće i povrće Foto: DNEVNIK.hr Ulje Ulje Foto: DNEVNIK.hr Kupovina namirnica - 2 Kupovina namirnica - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Kupovina namirnica - 1 Hrvatska Ljuti i razočarani: Vladin potez je otišao u vjetar, građani i dalje jedva spajaju kraj s krajem 1/4 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene