Obavijesti Pretražite Navigacija
oštećena i vozila

FOTO/VIDEO Nevrijeme poharalo susjedstvo: Ledena kiša rušila stabla i stupove, parkovi zatvoreni zbog opasnosti

Nevrijeme poharalo Suboticu - 1
Nevrijeme poharalo Suboticu - 1 Subotica.com
1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nevrijeme poharalo Suboticu - 1 Nevrijeme poharalo Suboticu - 1 Foto: Subotica.com Nevrijeme poharalo Suboticu - 2 Nevrijeme poharalo Suboticu - 2 Foto: Subotica.com Nevrijeme poharalo Suboticu - 3 Nevrijeme poharalo Suboticu - 3 Foto: Subotica.com Nevrijeme poharalo Suboticu - 4 Nevrijeme poharalo Suboticu - 4 Foto: Subotica.com +6 Nevrijeme poharalo Suboticu - 5 Galerija
Ledena kiša koja je pala tijekom vikenda u Subotici na sjeveru Vojvodine srušila je 21 stablo i više električnih stupova, oštećeno je 20 vozila, kao i objekata, no nitko nije stradao, objavio je u utorak gradski portal Subotica.com.

Stručne službe objašnjavaju da su se kišne kapi smrzavale na drveću i stupovima, i da su se oni pod teretom leda i zbog raskvašenog tla rušili.

Oborenih stabala i stupova bilo je u samom središtu grada, ali i u okolnim naseljima na sjeveru Bačke, a posebno su opasnost predstavljali oštećeni električni i telefonski kablovi.

Poduzeće "Čistoća i zelenilo" u ponedjeljak je zaprimilo 52 prijave, a u utorak još dvadesetak, zbog čega su njihove službe stalno na terenu.

Gradski parkovi u Subotici su zatvoreni zbog opasnosti od rušenja stabala, navodi gradski portal koji dodaje da se ovakva slika ledom okovane Subotice ne pamti.

Pročitajte i ovo Duško Gabrilo Čeka ih besana noć U Dicmu opet pada jaka kiša, mještani pokušavaju spasiti što se da: "Od jutra zovem vatrogasce, nitko nije došao, pomažu nam obitelj i prijatelji"

Pročitajte i ovo Veliko nevrijeme nošeno jugom uništilo je plažu Lozicu u Rogoznici - 1 u gorju pao snijeg VIDEO Olujni vjetar uzrokovao niz problema: Razvaljen mol, potopljena plaža i nasukani čamci...

Park 'Dudova šuma' obilježen je crvenom trakom kao izuzetno opasan, dok se šteta samo vizualno procjenjuje, jer ni njihovi ne uposlenici ne ulaze na intervenciju u park.

Nema podataka o količini padalina, no led koji se stvorio na drveću, stupovima, automobilima i kablovima bio je debeo najmanje dva do tri centimetara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene