Naoružani muškarac jutros je uhićen zbog pokušaja provale u dvorac Windsor, priopćila je londonska policija.

Galerija Princ Charles i kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta +5 Princ Charles i Camilla - 3

Londonska policija priopćila je da je na božićno jutro zbog pokušaja provale u dvorac Windsor uhitila naoružanog muškarca.

Policajci su na poprište incidenta stigli oko 8:30 ujutro i na području dvorca uhitili 19-godišnjaka iz Southamptona. Dok su ga odovodili u pritvor, u samom dvorcu su se nalazili kraljica Elizabeta, Charles i Camilla.

"Istraga je u tijeku, usko surađujemo s kolegama iz Metropolitanske policije", rekla je nadzornica Rebecca Mears.

U priopćenju je navedeno kako je muškarac uhićen zbog sumnje da je provalio ili neovlašteno ušao na zaštićeno mjesto i posjedovao vatreno oružje, navodi BBC.

Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta iznenadila neočekivanim potezom, ali obitelj ju je podržala u odluci koju je donijela sa žaljenjem

Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta ni u 96. godini ne odustaje od svoje najveće strasti, a neki dan je izašla iz bolnice!

"U ovom trenutku ostaje u pritvoru. Možemo potvrditi da su sigurnosni procesi pokrenuti u trenucima nakon što je muškarac ušao u teren dvorca,ali moramo naglasiti da nije ušao ni u jednu zgradu. O incidentu su obaviješteni članovi kraljevske obitelji. Ne vjerujemo da postoji šira opasnost za javnost ", stoji u priopćenju.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju