Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BDSM "igra" pošla po zlu

Zapovijedila "robu" da joj prestraši dečka, a on ga ubio: "Napao ga je čekićem i nožem, nije imao šanse"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Domina" iz Melbournea tražila je od svojeg "roba" da napadne i prestraši njezina dečka. Trebao ga je natjerati na bijeg iz grada, no stvari su izmaknule kontroli. Žena je optužena na više od šest godina zatvora.

Završilo je suđenje "domini" Heide Victoriji Bos iz Melbourna. Sudac Michael Croucher rekao je kako je njezin plan da joj drugi muškarac napadne partnera, 39-godišnjeg Nicolasa Camerona bio vrlo loš.

37-godišnja Bos je bila u vezi s ubijenim Cameronom kad je upoznala drugog muškarca, Stuarta Lindsaya Herona, na web stranici za ljude koje zanimaju BDSM, fetiš i kink.

Bos i Heron su se dogovorili o ulogama "domine" i "roba". Bilo je to prije nego je Bos shvatila da je njezin partner Cameron posesivan i ljubomoran.

"Sa svojim 'robom' skovala je loš plan", kazao je Croucher na suđenju, prenosi ABC News.

"Prošla je ponoć kada je Cameron izašao iz stana na 20. katu prošetati psića Misty. Nije imao pojma da ga čovjek kojeg ne poznaje čeka u zasjedi", dodao je Croucher.

"Heron se dogovorio s Bos da ga napadnu, ali ništa više. Cilj je bio da Cameron napusti grad", rekao je.

"No, napadač je otišao dalje od planiranog i napao ga čekićem i nožem. Napad je trajao 11 minuta. Cameron nije imao šanse. Misty se uplašila i pobjegla", naveo je Croucher.

Susjedi pozvali policiju

Nakon što su čuli pozive upomoć, susjedi su pozvali policiju. Pronašli su Herona pored lifta, a pored njega je bio nož natopljen krvlju, lisice i povodac za psa. Policiji je rekao da je napao Camerona jer je djeci dijelio metamfetamine.

Pročitajte i ovo Ulaz u školu Saint-Thomas d’Aquin u Saint-Jean-de-Luzu uhićen napadač Stravičan napad šokirao Francusku: Srednjoškolac uletio u razred s nožem u ruci, učiteljicu izbo do smrti

Bos je na saslušanju rekla da ne poznaje Herona, no policija je tijekom istrage pronašla nekoliko transakcija u banci između njih.

Utvrđeno je da su se u trenutku ubojstva poznavali oko dva mjeseca, a Heron je u njihovu odnosu imao ulogu njezinog "roba" i "igračke".

Obilazio zgradu u kojoj je Cameron živio

Heron je prije ubojstva uhodio Camerona i pratio njegovo kretanje kako bi ga lakše zaskočio.

Pretragom Heronova automobila pronađena je bilježnica s adresom, vremenom kada će Cameron biti u svom stanu te detaljima o dragocjenostima i gotovini koji se nalaze u dva sefa unutra.

Bos je kobne noći poslala Heronu poruku da se predomislila.  Sudac je u obrazloženju presude rekao da je, bez obzira na to, suučesnica u opasnom i nezakonitom ponašanju.

"Njezina poruka stigla je i tako prekasno", objasnio je sudac i dodao da je ubojstvo izvršeno sat i pol prije nego je poslala poruku.

Pročitajte i ovo Ilustracija strava u susjedstvu Očuh monstrum ubio djevojčicu (2): Tukao ju je po glavi i tijelu, majka je gledala i šutjela

Bos priznala krivnju za ubojstvo iz nehata. Osuđena je na šest godina i tri mjeseca zatvora s tim da ne može iz zatvora za manje od tri godine i tri mjeseca.

Budući da je već neko vrijeme iza rešetaka, imat će pravo na uvjetni otpust krajem 2024. godine. Suđenje Heronu za njegovu ulogu u ubojstvu počet će kasnije ove godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene