Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada mu je rodila kćer, suprug je bio toliko ljut, da je ženu zaključao u podrum na tri godine.


Jedna Indijka je tri godine živjela zaključana u podrumu jer je rodila kćer. Ovu 25-godišnju majku u podrum je zaključao njezin suprug, piše Daily Mail.

Vezani članci Odron stijena u Indiji VIDEO Velika tragedija u Indiji: U odronu stijena poginulo devetero turista Posljedice monsunskih kiša u Indiji - 2 Zapad Indije potopile obilne kiše: Živote je izgubilo najmanje 125 osoba, za nestalima traga vojska i mornarica

U podrumu, u mjestu Darbhanga, pronađena je s predugim noktima i razderanom odjećom, a kada su je izveli na svjetlo dana, nije mogla otvoriti oči.

Kćer je nije prepoznala, pa je počela neutješno plakati.

18-godišnja mladenka čeka skidanje uroka: Nevjerojatno za koga se udala!

Od vjenčanja 2010. godine, suprug ju je konstantno maltretirao, budući da u brak nije donijela 'dovoljno' novca koje tradicionalno mladenkina obitelj daje mužu. Iako je taj običaj zabranjen zakonom još 1981. godine, još uvijek se prakticira u pojedinim dijelovima Indije.

Nakon što je rodila kćer, muž ju je nemilosrdno zaključao u podrum, mali prostor bez prozora. Nije smjela vidjeti kćer, a hrano ju je onim što je ostalo od obiteljskih obroka.

Suprug se sada nalazi iza rešetaka. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook