Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loša sreća

18-godišnja mladenka čeka skidanje uroka: Nevjerojatno za koga se udala!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lokalni starješina kazao je njenim roditeljima da djevojka ima lošu sreću, a udaja za čovjeka bi čitavoj obitelji, kao i zajednici u kojoj živi, donijela nesreću.

Indijka Mangli Munda, na nagovor mještana svojeg sela na istoku zemlje, udala se za psa. Ovom bizarnom vjenčanju prisustvovalo je oko 70 ljudi, a 18-godišnjoj Magli rečeno je kako se mora udati za psa ne bi li skinula sa sebe zle čini.

Pročitajte i ovo Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku Ilustracija vatrena nevjesta VIDEO Mladenka u bijegu: Pucala iz pištolja na vjenčanju, sad je traži policija

Kako je rekao lokalni starješina njenim roditeljima, djevojka ima lošu sreću, a udaja za čovjeka bi čitavoj obitelji, kao i zajednici u kojoj živi, donijela nesreću. Da bi se riješila zlih duhova zajednica je odlučila da je najbolje da se uda za psa.

FOTO Njihovo vjenčanje morala je čuvati policija: Izrekli sudbonosno 'da' unatoč prijetnjama smrću

Zbunjeni pas dovezen je na vjenčanje automobilom, a gosti su ga pozdravljali. Mangli, koja tog dana nije išla u školu, kazala je da nije sretna zbog udaje za psa, no da zna kako će tim činom pomoći zajednici u ostvarenju veće sreće u budućnosti.

'Seoske starješine vjeruju da će zle sile ovim brakom biti prosljeđene na psa, a sljedeći čovjek za kojeg se udam imati će dug život', rekla je Mangli.

Ne bi li doprinio sreći i blagostanju u zajednici, Manglin otac, Šri Amnumuda, pristao je na vjenčanje, čak je i pronašao odgovarajućeg psa lutalicu te mu nadjenuo ime Šeru, piše Mirror.

Bez obzira što je mladožanja na ovoj svadbio bio pas, svi običaji su ispoštovani, a gosti su se veselili, pjevali i plesali kao da je prava svadba.

Mlada poslala pozivnice za vjenčanje i objavila razloge zašto ih neki neće dobiti

'Poštujemo psa baš kao što bismo poštovali i pravog mladoženju', rekla je Manglina majka Sims Devil.

Kao prava supruga, Mangli se mora brinuti za svojeg supruga, no zajednica joj dopušta da se prema njemu ponaša kao prema kućnom ljubimcu, a nakon nekoliko mjeseci, kada njezina nesretna karma prijeđe na njega, moći će se preudati.

'Jednog ću se dana udati za pravog čovjeka. San svake djevojke je da se uda za princa na bijelom konju, tako da i ja čekam svojeg princa', rekla je tinejdžerka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene