Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimao najmanje 2 godine

Voajer na sveučilištu: Stotine žena snimio dok su obavljale nuždu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je zaplijenila laptop i eksterni hard disk te dva mobitela na kojima su otkrili oko 1500 video snimki.

Doktorant na Sveučilištu Delaware u Wilmingtonu uhićen je pod sumnjom da je tajno snimao žene dok su koristile toalete na fakultetu.

Javier Mendiola-Soto (38) iz Meksika uhićen je 1. srpnja nakon što su kamere pronađene u držačima za tampone. Prema sudskom izvješću, a kako je objavio Sky News, kamere su bile postavljene u zahode na tri lokacije uključujući i Institut za biotehnologiju na kojem je radio i Medniola-Soto te toalet za osobe s invaliditetom koji su koristili i muškarci i žene.

Policija je zaplijenila laptop i eksterni hard disk te dva mobitela na kojima su otkrili oko 1500 video snimki, no pretpostavljaju kako su sve bile za osobne potrebe, odnosno niti jedna nije objavljena na internetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi

Rektor podvodio studentice u zgradi Sveučilišta!

Isto tako, policija je pregledavajući materijal zaključila kako je Mendiola-Soto sakrio kamere u toalete i izvan kampusa i to unazad najmanje dvije godine. Do sada su identificirali oko 40 žrtava 'zahodskog voajera'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene