Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav skandal

Rektor podvodio studentice u zgradi Sveučilišta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rektor je imao nekoliko bordela i noćnih klubova u kojima je podvodio djevojke, neke i u zgradi obrazovne institucije. Za tu vrstu poslovanja imao je čak i stručnjake za marketing.

Djevojke koje je podvodio ruski rektor Igor Latinjin (54) u Moskvi, prodavale su se za 100 eura po noći, imale su besplatan zdravstveni pregled svakih tjedan dana te stručnjake za marketing, piše Telegraf.

Pročitajte i ovo 38. obljetnica nuklearne katastrofe u Černobilu Prošlo je 38 godina Obljetnica velike katastrofe: Može li se Černobil dogoditi opet? Rat u Ukrajini Vrijedno 61 milijardu dolara Rusija napala ukrajinske željeznice: Njihov cilj je samo jedan

Latinjin je rektor jednog od privatnih moskovskih obrazovnih sveučilišta i bivši oficir, a od nedavno je i medijska zvijezda u Rusiji zbog neuobičajenog načina zarade i života.

Dok je upravljao Institutom za povećanje kvalifikacija specijalista za preradu nafte i naftno-kemijske industrije, rektor Latinjin vodio je i nekoliko bordela.

'Ili ćeš prodavati drogu ili tijelo ako želiš toliko novaca!'

U glavnom gradu Rusije otvorio je nekoliko intimnih salona i noćnih klubova. Jedan od njih se nalazi u zgradi Sveučilišta.

Bio je i vlasnik jednog producentskog centra, a djevojke za rad u tim bordelima su birali upravo 'stručnjaci' iz tog centra. Oni su djevojke zvali na razgovore za foto-modele i maserke. Djevojke koje su bile zaposlene u bordelima u njima su i živjele, a sobe u kojima su stanovale bile su moderno opremljene.

Latinjin je uhićen u svojoj raskošnoj vili i mogao bi dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od 18 godina. Kada su mu policajci pokucali na vrata odbio se predati, pa su ih oni razvalili i priveli ga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene