Muškarac iz Chicaga, slučajno si je ispalio čavao u lubanju. Trenutačno se uspješno oporavlja u bolnici gdje su mu čavao odstranili.


Nesreća se dogodila kada je 34-godišnji Dante Autullo radio u svojoj garaži. Slučajno se udario pištoljem za čavle. Ali, nije ni znao da mu je u glavi čavao do sljedećeg dana kada je, kako je rekao, počeo osjećati mučninu.

Vezani članci Liječnički pregled: Ilustracija - 9 Doznajte što će sve uključivati preventivni pregledi za starije od 40, građani poručuju: "Trebalo bi biti puno više doktora" Najava prosvjeda liječnika Liječnici najavili prosvjed na Markovu trgu: "Političari nas žele podijeliti, huškaju građane"

Na nagovor zaručnice otišao je liječniku u bolnicu, a ondje su mu kazali da se u njegovom mozgu nalazi čavao, svega nekoliko centimetara pokraj dijela mozga odgovornog za motoriku.

>> Prosvjednik si zakucao čavao u šaku

Njegova zaručnica Gail Glaenzer, ispričala je da se on sada osjeća dobro, te da je bio na operaciji koja je trajala dva sata radi vađenja čavla iz glave. Nakon što su dobili rendgensku snimku, par ju je odlučio objaviti na Fabcebooku.

>> Slučajno sebi ispalio čavao u srce

‘On se osjeća dobro. Može pomicati rukama i nogama te priča normalno. Svega se sjeća. To je predivno, a moglo bi se reći i čudo’, rekla je Gail te dodala kako ni ona nije primijetila da bi mu u glavi mogao biti čavao kada mu je čistila ozljedu na čelu.

>> Prijatelj mu zabio čavao u glavu, liječnik ga izvadio kliještima

Glasnogovornik bolnice, Mike Maggio kazao je kako je dio lubanje koji je odstranjen radi operacije zamijenjen titanom zbog zabrinutosti da je stari dio kontaminiran čavlom, objavio je BBC.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju