Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ling Shen, 38-godišnji je kineski građevinar, koji je čudom preživio samoranjavanje čavlom ravno u srce. Naime,Ling je u sebe ispalio čavao od šest centimetara iz pištolja za čavle, a da nije ni znao da alat bio napunjen.


Nakon što je osjetio oštru bol Ling je na tijelu imao samo malu crvenu točku, na mjestu gdje mu je čavao ušao u tijelo. 'Često radim s pištoljem za čavle, no ovaj put sam ga slučajno držao usmjerenog na krivu stranu, a kad sam ispalio čavao, samo sam osjetio oštru bol na prsima', kazao je Shen. Dodao je kako je zbog snažne boli otišao u bolnicu, gdje su liječnici na rentgenskoj snimci vidjeli da mu je čavao ušao u srce, točnije u lijevu komoru.

Vezani članci Slika nije dostupna Slučajno si ispalio čavao od 10 cm u srce - i preživio! Slika nije dostupna Pripadnik HV-a ranjen u Afganistanu

'Odmah smo ga poslali na operaciju i otvorili mu prsa, izvadili čavao, popravili oštećenja na srcu i venama', kaže doktor Zhou Junren te dodaje kako je čavao prošao kroz venu te se zaustavio u srčanoj lijevoj komori. Shen je operaciju preživio i oporavlja se u bolnici.