Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon napada na američko veleposlanstvo u Libiji, u kojem je ubijen i američki veleposlanik Christopher Stevens, WikiLeaks je putem svojeg Twitter korisničkog računa ponovno skrenuo pažnju na sebe, jednom kontroverznom porukom.


'Pošto su SAD prihvatile opsadu ekvadorskog veleposlanstva u Velikoj Britaniji, to je dalo i prešutno odobrenje na druga veleposlanstva diljem svijeta', poruka je, koju je WikiLeaks objavio na svojem Twitter korisničkom računu, a prenosi Business Insider.

Vezani članci Slika nije dostupna Snažna eksplozija u Bengaziju na obljetnicu napada na američki konzulat Slika nije dostupna WikiLeaks se 'osigurao' ako se nešto dogodi Assangeu i Snowdenu...

>> Znate li tko je doista Julian Assange?

WikiLeaks je time izjednačio oružani napad sa smrtnim posljedicama na američko veleposlanstvo u Libiji, a policijskim nadzorom ekvadorskog veleposlanstva u Velikoj Britaniji, u kojem je utočište pronašao njihov šef Julian Assange. Analogija je to, koja se nikome nije svidjela.

Poruka je odmah izazvala negativne reakcije, tako da ju je već nakon samo pola sata WikiLeaks uklonio. Internet zviždač se dalje nije oglasio po tom pitanju. Njihov originalni 'tweet' možete pogledati u priloženoj fotografiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook