Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JOš JEDAN TJEDAN BORBE

Vučić se sutra obraća javnosti: "Pred nama su teški dani. Predaja nikad nije bila opcija"

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Tom Dubravec/Cropix
Dan pred službeni sastanak srbijanske Vlade o Kosovu i obraćanje Aleksandra Vučića javnosti, predsjednik je objavio kako predaja nije opcija te da će Srbija pobijediti.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić obratio se javnosti putem Instagrama najavivši još jedan tjedan borbe za opstanak i prosperitet, za bolju budućnost Srbije.

"Ponosan sam što se glas Srbije čuo jasno i racionalno u svjetskoj areni u Davosu. Važno je što smo precizno i argumentirano iznijeli našu politiku", poručio je Vučić.

Pročitajte i ovo Sastanak o Zapadnom Balkanu U zadnjem redu FOTO U magarećoj klupi: Tužna slika Vučića sa sastanka u Davosu

Najvažnije pitanje zbog kojeg ga je proteklog tjedna prozivala oporba s lijeva i desna je odnos prema Kosovu.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić SOLO IGRAČ Vučić pod pritiskom oporbe: Sprema se prihvatiti koncept europskog prijedloga za Kosovo

"S međunarodnim predstavnicima sam nastavio tešku, ali neophodnu i otvorenu diskusiju u cilju rješavanja gorućeg pitanja za našu državu, a to su život i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji", napisao je.

Poručio je da daje sve od sebe da zaštiti interese Srbije, a to će i nastaviti činiti je predaja nikad nije bila opcija.

"Pred nama nisu laki dani, a ni izbori. Da bismo obranili i sačuvali i zemlju i narod moramo biti jedinstveni i ujedinjeni. Srbija će pobijediti!"

U ponedjeljak se održava sjednica Vlade na kojoj će glavna tema biti Kosovo i Metiohija, a navečer bi se Vučić u 20 sati trebao i službeno obratiti građanima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene