Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka nadzorne kamere

Vlasnik trgovine na pljačkaša bacio printer i otjerao ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani pljačkaš pobjegao je iz trgovine nakon što je brutalno bejzbolskom palicom pretukao vlasnika. Sve je zabilježila nadzorna kamera.

Pomahnitali lopov naoružan nožem i bejzbolskom palicom u nastojanju da dođe do plijena pretukao je 36-godišnjeg Muhammada Shabbira s nožem tijekom zastrašujućih 90 sekundi pljačke u Telfordu, u Engleskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja

U trgovini je bio i njegov 16-godišnji sin koji je odmah, čim je vidio napdača, ušao u prostoriju iza blagajne.

Nakon što je primio nekoliko udaraca palicom, i Shabbir je uspio ući u sobu iza blagajne dok je pljačkaš pokušavao otvoriti blagaju. Naposljetku je pljačkaša otjerao gurajući prema njemu stolac, te je na njega srušio printer i praznorukog ga otjerao iz trgovine, piše Daily Mail.

>> Zaposlenici stavio nož pod vrat!

'Mislio sam da će me ubiti. Isprva sam se bojao i ništa nisam mogao učiniti. Želio sam se boriti, ali on je u rukama imao nož. Također me po glavi u ramenima udarao palicom. Krvi je bilo posvuda. Vikao je da otvorim blagajnu, a ja sam mu rekao da je sam otvori, međutim nije mogao', Shabbir se prisjetio događaja od prije dva tjedna.

Uspio je stisnuti alarm i policija je došla nakon svega nekoliko trenutaka. Napadač im je pobjegao i sada ga traže.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene