Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

SMRTNO OPASNO

VIDEO "Treba mu oduzeti vozačku": Pogledajte što je otac napravio na jednom od najopasnijih dijelova autoceste

Vršenje nužde na autocesti
Vršenje nužde na autocesti Foto: Screenshot/Facebook/Vozimo pametno z DARS
Nepoznati muškarac zaustavio je automobil u traci za ubrzavanje na autocesti kako bi njegovo dijete izvršilo veliku nuždu.

Nesvakidašnja snimka bahatog ponašanja na autocesti osvanula je na društvenim mrežama. Naime, na jednoj od slovenskih autocesta vozač je zaustavio automobil na traci za ubrzavanje kako bi njegovo dijete izvršilo nuždu u kahlici. Nakon toga, izmet iz kahlice otac je istresao pored autoputa.

Sve je zabilježila nadzorna kamera, a snimku je na Facebooku objavila stranica Vozimo pametno z DARS koja inače informira putnike o stanju na autocestama.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Krapine - 5 Krš i lom na autocesti VIDEO/FOTO Vatrogasci jurili na intervenciju, sletjeli s ceste i prevrnuli se: Ozlijeđene dvije osobe

Pročitajte i ovo Milan Ročak GOST DNEVNIKA NOVE TV Detalji užasa u Svetom Roku: "U autu je bila obitelj". Zapovjednik vatrogasaca uputio poruku onima koji žele spašavati unesrećene

"Ponekad ne možeš odoljeti zovu prirode. Ovo je zabranjeno i smrtno opasno. Ako vi ili vaš putnik ne možete do odmorišta, na prvom izlazu trebate sići s autoceste", stoji uz objavljeni videozapis.

Snimka je očekivano izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. 

"Malo se i gine koliko ima pametnih", "Ni ne konta da mu to može biti zadnje sr**e", "Odmah bi mu trebalo oduzeti vozačku dozvolu", samo su neki od komentara na Facebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene